Aalto

Unelmien koti vesistöjen ja luonnon keskellä, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä – ”Äänekoski on maailman paras kaupunki”

28.6.2022

Jaa artikkeli

Iida ja Valtteri Piilonen rakentavat parhaillaan uutta omakotitaloaan Kotakennäälle Kuhnamo-järven
rantaan.

 

 

Kaksi aikuista, lapsi ja koira seisovat järven rannalla

 

Piilosten mukaan yhteistyö Äänekosken kaupungin kanssa on ollut saumatonta ja helppoa.

– Aina on löytynyt apua ja neuvoja. Ja aina on saanut henkilöt kiinni, jopa iltaisin, kun jokin asia piti saada selville aamuun mennessä, Valtteri Piilonen kiittää.

– Tämä on maailman paras kaupunki, Äänekoskelta alun perin kotoisin oleva Piilonen lisää.

Perhe asuu vielä remontoimassaan 70-luvun omakotitalossa Römmillä ja uuteen kotiin on tarkoitus muuttaa tämän vuoden aikana. Perheeseen kuuluu kolme kouluikäistä lasta ja lisätila tuli tarpeen. Piiloset etsivät rantatonttia ja Kotakennäälle tulikin pian upeita rantatontteja myyntiin ja mieleinen rankentamispaikka löytyi heti.

  

Kaksi tiekaistaa rinnakkain ja välissä puu

Kota kukkulalla kertoo talon rakentamisesta Äänekoskella
 

Iida Piilonen on myös uusi Äänekosken uusi visit-lähettiläs, joka kertoo tilillään muun muassa talon rakentamisesta Äänekoskelle sekä sisustamisesta ja käsitöistä. Iida Piilosen löytää sosiaalisesta mediasta nimellä @kota_kukkulalla.

Äänekosken kaupungilla on kahdeksan visit-lähettilästä, jotka kertovat Visit Äänekosken sosiaalisen median kanavissa Äänekoskesta - jokainen omasta näkökulmastaan. Voit tutustua visit-lähettiläisiin täällä: https://www.visitaanekoski.fi/blogi/visit-lahettilaiden-uusia-tuulia.

Mikäli haluat vinkata uudesta sisällöstä tai saada näkyvyyttä Visit Äänekosken kanavissa, ota yhteyttä matkailu@aanekoski.fi tai lisää some-julkaisuusi merkintä @visit_aanekoski. Käyttämällä hashtagia #visitäänekoski #visitaanekoski sekä #hiddenaanekoski annat luvan uudelleen jakaa kuvasi.

 

Maisema, jossa kukkia, puita ja opastekyltti

Koti vesistöjen keskellä, palveluja lähellä

Äänekosken kaupungilla on hyvää ja monipuolista tonttitarjontaa ja omakotitalotontteja on myös Kotakennään Kuhnamonjärveltä vapaana: yksi rantatontti sekä kymmenen edullisempaa, lähellä rantaa olevaa tonttia.

Uusi Kotakennään asuinalue sijaitsee päättyvän tien päässä, mutta oivallisten liikenneyhteyksien varrella Äänekosken ydinkeskustan ja Valtatie 4:n länsipuolella. Alueella on kattava kunnallistekniikka ja tiestö, ja rakenteilla on myös huippunopeat tietoliikenneyhteydet mahdollistava valokuitukaapeli. Alueella saa kodin vesistöjen varrelle ja luonnon keskelle, mutta samalla hyvien liikenneyhteyksien ja kattavien palveluiden
lähelle.

Lisätietoja Äänekosken tonttitarjonnasta:

Maankäyttöpäällikkö Juha Koskinen, 020 632 3345, juha.koskinen@aanekoski.fi

Lisätietoja Visit Äänekoskesta:

Matkailu- ja markkinointiasiantuntija Milla Hytönen, 040 191 7542, milla.hytonen@aanekoski.fi (lomalla 29.6.-31.7.2022)