Aalto

Kerro oma ilmiötekosi tai -ideasi

Yhdessä tekemällä saamme aikaan ilmiön

Kaikki on kutsuttu mukaan toteuttamaan strategian mukaisesti hyvää elämää, kestävää ympäristöä ja vaikuttavia elinkeinoja - osallistavan kaupunkistrategian kolmea päätavoitetta. Pienilläkin teoilla on merkitystä koko kaupungin hyvinvoinnille ja haluamme tehdä nämä pienet teot näkyviksi myös Äänekoski-ilmiö -sivustolla.

Mikä on sinun ilmiötekosi tai -ideasi?  Vastaa lomakkeella ja voit osallistua samalla arvontoihin. Julkaisemme kirjoitukset ilmiö-sivustolla nimettömänä.

Voit myös lähettää meille ajatuksesi viestinä tai liittää mukaan vaikkapa linkin videoon, kuvaan tai muuhun toteutukseen, jolla sinä, yrityksesi, seurasi, luokkasi tai muu porukka olette jo yhdessä osallistuneet Ilmiötekoihin.

Kerro oma ideasi ja kannusta samalla kaveriakin osallistumaan!

Mihin Äänekosken strategian aihealueeseen idea voisi kuulua? *

Sallittu tiedostomuoto: jpg, suurin sallittu tiedostokoko: 4Mt

Äänekosken kaupunki julkaisee näitä asukkaiden lähettämiä sisältöjä omassa viestinnässään ja some-kanavillaan.

Arvomme joka kuukausi yhden Äänekoski-printistä tehdyn tuotteen ilmiöteon jättäneiden kesken. Yhteystiedot jättämällä osallistut arvontaan. Kerättyjä henkilötietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteet näet täältä.

Käyttöehdot: Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet sekä muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja oikeus luovuttaa materiaali eteenpäin kolmansille osapuolille. Äänekosken kaupungilla on lähetettyihin kuviin pysyvä julkaisuoikeus mutta ei julkaisuvelvollisuutta. Äänekosken kaupunki arkistoi vastaanottamaansa kuvamateriaalin ja voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla myös huomattavan ajan jälkeen.

Huomaathan, että tämä ei ole kanava palautteen antamiseen. Äänekosken kaupunki ottaa palautetta vastaan kaupungin virallisilla kotisivuilla aanekoski.fi/palaute.

* Pakollinen kenttä
** Ei pakollinen, mutta jättämällä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi osallistut arvontaan.

  • Kaikki
  • Uutiset
  • Ideat
  • Ilmiöteot