Aalto

Kerro oma ilmiötekosi tai -ideasi

Yhdessä tekemällä saamme aikaan ilmiön

Kaikki on kutsuttu mukaan toteuttamaan strategian mukaisesti hyvää elämää, kestävää ympäristöä ja vaikuttavia elinkeinoja - osallistavan kaupunkistrategian kolmea päätavoitetta.

ILMIÖTEOT: Pienilläkin teoilla on merkitystä koko kaupungin hyvinvoinnille ja haluamme tehdä niitä näkyviksi.

ILMIÖIDEAT: Asukkaiden kehitysideoita eli ilmiöideoita käsitellään säännöllisesti Äänekosken kaupungin kehitystyöryhmän kokouksissa. Ideoita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ideasta riippuen joko kaupungin investointeina tai erilaisten yhteistyöhankkeiden kautta. 

Jos jokin ilmiöidea toteutetaan, siitä tiedotamme erikseen.

 

Mikä on sinun ilmiötekosi tai -ideasi?  

Vastaa alla olevalla lomakkeella. Voimme julkaista kirjoituksia tällä ilmiö-sivustolla ja Äänekosken kaupungin sosiaalisen median kanavissa nimettömänä.

 

Mihin Äänekosken strategian aihealueeseen idea voisi kuulua? *

Sallittu tiedostomuoto: jpg, suurin sallittu tiedostokoko: 4Mt

Äänekosken kaupunki julkaisee näitä asukkaiden lähettämiä sisältöjä omassa viestinnässään ja some-kanavillaan.

Käyttöehdot: Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijänoikeudet sekä muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja oikeus luovuttaa materiaali eteenpäin kolmansille osapuolille. Äänekosken kaupungilla on lähetettyihin kuviin pysyvä julkaisuoikeus mutta ei julkaisuvelvollisuutta. Äänekosken kaupunki arkistoi vastaanottamaansa kuvamateriaalin ja voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla myös huomattavan ajan jälkeen.

Huomaathan, että tämä ei ole kanava palautteen antamiseen. Äänekosken kaupunki ottaa palautetta vastaan kaupungin virallisilla kotisivuilla aanekoski.fi/palaute.

* Pakollinen kenttä

  • Kaikki
  • Uutiset
  • Ideat
  • Ilmiöteot