Aalto

Äänekosken kaupunki järjestää vapaaehtoisten päivän kiitoskahvit

10.11.2022

Jaa artikkeli

Äänekosken kaupunki järjestää pe 2.12.2022 klo 13-16.30 kaupungintalon valtuustosalissa järjestöväen ja muiden vapaaehtoisten kiitos- ja verkostoitumiskahvit. 

 

– Teemana on vapaaehtoisten jaksaminen. Tarkoituksena on saada tästä kävijöille rentouttava hetki, eikä osallistuminen velvoita mihinkään, hyvinvointikoordinaattori Taina Laitinen kuvailee.

Vapaaehtoisten päivä on kansainvälinen juhlapäivä, jota juhlitaan tänä vuonna Suomessa 2.12.2022. Vapaaehtoisten päivän tarkoituksena on huomioida ja kiittää vapaaehtoisia heidän tekemästään tärkeästä työstä.

Mukaan ovat tervetulleita järjestöjen aktiivit ja muut vapaaehtoiset toimijat. Kahvittelun lomassa on mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia. Vapaaehtoiset voivat sopia halutessaan myös ”täsmätreffejä” ja sitä varten on avattu Flinga-seinä osoitteessa https://flinga.fi/s/F3S9H8L . Seinällä voi sopia tapaamisia ja katsoa, ketä on mihinkin aikaan paikalla.

– Ainoa ”ohjelmanumero”, joka tuohon kahvitilaisuuteen sisältyy, on Hykari -hankkeen webinaari, joka alkaa klo 13. Webinaarin voi halutessaan katsoa valtuustosalissa kokonaan tai osittain, ja kahvilla voi käydä piipahtamassa myös sen aikana, Taina Laitinen kertoo.

Vapaaehtoistoimintaa Keski-Suomessa kehittävän Hykari -hankkeen webinaari käsittelee vapaaehtoisten voimavaroja ja palautumista, vapaaehtoistoiminnan vastavuoroisuutta ja mielen virkistystä.

Lisätietoja:

Hyvinvointikoordinaattori Laitinen Taina, 040 557 7070, taina.laitinen@aanekoski.fi

https://kansalaisareena.fi/vapaaehtoistenpaiva/