Nuorten Ääni: Koko maailman paras Äänekoski?!

1.3.2022

Jaa artikkeli

Äänekosken uudessa strategiassa ei suotta peitellä kaupunkimme erinomaisuutta, vaan kurotetaan kursailematta tähtiin. Koulunmäen yhtenäiskoulun yläkoulun nuoret oppilaat pääsivät tällä kertaa pohtimaan, missä asiassa heidän mielestään Äänekoski voisi olla koko maailman paras

 

 

 

Vaikka kysymys herättää nuorissa ensin hämmennystä kikatuksen saattelemana, eivät Koulunmäen yhteinäiskoulun oppilaat jätä katsojia tälläkään kertaa kylmäksi. Pohdinnoissa löytyy paljon Äänekosken ylpeydenaiheita, joissa nähdään maailman paras -tittelin ansaitsevaa potentiaalia. 

– Äänekoskella voisi olla maailman parhaiten monen ikäisille erilaisia aktiviteetteja ja tekemistä. Ei vain nuorille, mutta myös esimerkiksi keski-ikäisille. Niin, että koko elinkaaren ajaksi olisi joitain harrastuksia, Martta maalailee. 

– No täällä on ainakin toi tehdas, niin kaikessa tossa paperintuotannossa tai puusta väsäämisessä, se ainakin tuli mieleen, kertoo puolestaan Aaro

Mitä sinä vastaisit? Katso kaikki nuorten ajatukset videolta ja kerro omasi sosiaalisessa mediassa käyttämällä #AanekoskiIlmio -tunnistetta! 

 

 

Tämäkin materiaali on toiminut Äänekosken strategialuonnoksen raaka-aineena! 

 

 

LUE MYÖS: 

ÄÄNEKOSKI-ILMIÖ ON NYT ASUKKAIDEN KOMMENTOITAVISSA!

NUORTEN ÄÄNI: MILLAINEN ON TOIMIVA ÄÄNEKOSKI?