Aalto

Yhteisöllinen työtila ÄäneHub on kaikille avoin

25.11.2022

Jaa artikkeli

ÄäneHub on työtila ja kohtaamispaikka yrittäjille, yrittäjyydestä kiinnostuneille, itsensä työllistäjille, opiskelijoille ja kaikille etätyötä tekeville. ÄäneHubin etätyötilat ovat maksutta kaikkien käytettävissä.

 

Tervetuloa etätöihin, erilaisiin tilaisuuksiin ja verkostoitumaan ÄäneHubille!

Etätyöskentelyyn ÄäneHubilla on ergonomiset työpisteet nopeine verkkoyhteyksineen. ÄäneHubilla on yhteensä 17 työskentelypistettä sekä aulatila työskentely- ja kahvinkeittomahdollisuuksineen ja kaksi neuvotteluhuonetta. Yhteisissä tiloissa verkostoituminen tapahtuu luonnostaan.

ÄäneHubilla edistetään yrittäjyyttä, verkostoitumista ja innovaatiotoimintaa. Se on uusi lisäpalvelu kuntalaisille ja yrityksille elinkeinoelämän kehittämisessä. Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö järjestää ÄäneHubilla aamukahvitilaisuuksia teemoittain, webinaareja, yritysklinikoita ja asiakastapaamisia sekä muita tapahtumia yhteistyökumppaniemme kanssa. Ajankohtaiset tapahtumat löytyvät ÄäneHubin Facebook-sivuilta sekä Business Äänekosken tapahtumista. ÄäneHubilta löydät yritysneuvojan sekä lisäksi saat myös tietoa POKEn yritys- ja työelämäpalveluista.
 
ÄäneHub tilat ovat avoinna arkisin klo 8.00-16.00.
(HUOM!  ÄäneHub on suljettuna 22.12.22 – 8.1.2023 koulujen joululoman välisen ajan.)

Katso ÄäneHubin esittely YouTubessa:
https://www.youtube.com/watch?v=_q3x6XCGhxY

 

Lisätietoja:

Yhteisömanageri Ulla Aaltonen, 040 596 4530, hello@aanehub.fi

Os. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto / Työelämäpalvelut
Piilolantie 17, G-rakennus, 44100 Äänekoski

https://aanehub.fi/