Aalto

"Purosta joki, joesta meri" kuvastaa kasvua tai matkaa - Tervetuloa Äänekosken taidemuseon syksyn näyttelyyn!

22.9.2023

Jaa artikkeli

Koskelan Setlementin 80-vuotisjuhlavuosi jatkuu syyskuussa Äänekosken taidemuseolla taidenäyttelyn merkeissä. Tällä kertaa vuoron saavat Koskela opiston taideopettajat, jotka esittäytyvät Purosta joki, joesta meri -näyttelyssä omien teostensa kautta. 

 

Näyttely antaa taideaineita Koskelassa opettaville opettajille mahdollisuuden tuoda esille omaa taiteilijuuttaan ja tuotantoaan. Mukana näyttelyssä on kahdeksan Koskelan opettajaa: Emilia Tulla, Christina Henelius, Ulla Aatinen, Anu Pajunurmi-Oksanen, Leila Ylönen, Ritva Hara, Eero Mikkonen ja Sirpa Hasa.

Näyttelyn nimi Purosta joki, joesta meri kuvastaa kasvua tai matkaa. Opettajuus on paitsi tiedon ja taidon jakamista, myös kohtaamista, vuorovaikutusta, yhteistyötä ja siten yhteisen matkan kulkemista opiskelijoiden kanssa oppitunneilla. Tämä matka herkistää kasvuun niin opiskelijan kuin opettajankin.

Purosta joki, joesta meri -näyttelyssä on esillä monipuolisesti eri tekniikoiden kirjo: posliininmaalauksesta grafiikkaan ja huovutuksesta keramiikkaan. Tule tutustumaan, ihastelemaan ja innostumaan! Kaikkia tekniikoita on mahdollista opiskella Koskela opistossa taiteilija-opettajien opastuksella.

Koskela opiston lukuvuosi on parhaillaan käynnistymässä ja kursseille ilmoittautuminen avoinna. Alkaisiko tästä Sinun matkasi kädentaitojen pariin?

Näyttely on esillä Äänekosken taidemuseolla 10.9.–5.11.2023.  Avoinna ti-to 12–16, su 12–16. Tervetuloa!

LISÄTIETOJA:
Koskelan Setlementin toiminnanjohtaja/rehtori Paula Nieminen-Lehto, 040 7473541, paula.nieminen-lehto@aanekoski.fi

Opistopalveluvastaava Anu Pajunurmi-Oksanen, 0400 115 360, anu.pajunurmi-oksanen@aanekoski.fi 

Äänekosken taidemuseon museonjohtaja Marjo Ahola, 0400 115 432, marjo.ahola@aanekoski.fi