Aalto

Koulunmäen koulun rakennustyömaalta voi laittaa palautteita QR-koodin kautta

22.9.2023

Jaa artikkeli

Koulunmäen koulun uuden C-rakennuksen työmaalta voi ilmoittaa havaintoja ja palautteita rakennuttajalle nopeasti ja kätevästi työmaa-aidasta löytyvän QR-koodin kautta. Havainnon tai vaikka valokuvan voi laittaa esim. ilkivallasta, melusta, ympäristöstä tai turvallisuudesta. Vuorovaikutus alueen asukkaiden kanssa hyödyttää kaikkia. 

 

QR-koodin tai tämän linkin kautta laitetut palautteet ja viestit menevät rakennuttaja WSP Finland Oy:n työnjohtajille ja työturvallisuuden koordinaattorille. 

– Palautetta voi laittaa hyvin vapaasti ja matalalla kynnyksellä mistä tahansa Koulunmäen työmaa-alueeseen liittyen. Esimerkillisesti meille olikin jo ilmoitettu, kun pikkupoikia oli ollut työmaa-alueella, vastaava työnjohtaja Juha Mäkelä kertoo. 

Rakennustyömaa ei ole leikkipaikka, eikä työmaa-aidan sisäpuolelle saa mennä ilman lupaa. Työmaan läheisyydessä liikuttaessa tulee noudattaa varovaisuutta. Alueella on kameravalvontaa.

Palautteen antaminen QR-koodin avulla on helppoa. Koodi löytyy työmaa-aidasta, koodia älypuhelimen kameralla osoittamalla, avautuu linkki, jota kautta voi lähettää viestejä ja kuvia. QR-koodin voi avata myös erillisellä sovelluksella. Sivuilta avautuu Ympäristöhavainto ja Turvallisuus -osiot, mutta myös muista aiheista saa laittaa viestejä. Viestin voi lähettää nimettömänä.

LISÄTIETOJA:
Vs. rakennuttajapäällikkö Erika Räihä, 040 762 3811, erika.raiha@aanekoski.fi

WSP Finland Oy:n vastaava työnjohtaja Juha Mäkelä, 040 840 3145, juha.makela@wsp.com