Aalto

Ilmianna energiasyöppö -arvontapalkinto Karhunlähteen päiväkodille

5.1.2024

Jaa artikkeli

Äänekosken kaupunki järjesti lokakuussa Energiansäästöviikolla henkilöstölleen Ilmianna energiasyöppö työpaikallasi -kyselyn. Vastaajien kesken järjestetyssä arvonnassa voitti Karhunlähteen päiväkodin lastenhoitaja Kikka Raitanen.

 

Energiasyöppöjä työpaikalla voivat olla esim. laitteet, toimintatavat, päälle jäävät valot, näytöt ja laturit. Kikka Raitanen ilmiantoi työpaikkansa Karhunlähteen päiväkodin vetävät ikkunat, jotka osaltaan voivat lisätä lämmitystarvetta. Ongelma on viety kaupungin kaupunkirakennetoimen väelle tiedoksi ja sitä selvitetään myöhemmin.

Ilmastokoordinaattori Juho Liimatainen ojensi arvontapalkinnon Kikka Raitaselle ja päiväkodin johtaja Mika Keljo otti vastaan henkilöstön joulusuklaat ja päiväkodin lapsille heijastimet.

– Meidän henkilöstömme on todella aktiivista ja sitoutunutta. Työntekijämme välittävät, huomaavat ja huolehtivat myös yhteisistä tiloistamme. He haluavat pitää huolta meidän yhteisistä asioista, Mika Keljo kiittää.

Kikka Raitanen on työskennellyt Karhunlähteen päiväkodilla jo 40 vuoden ajan. Raitasen mukaan päiväkodilla on ihana henki ja hyvä ilmapiiri työskennellä.

Ensi vuonna Karhunlähteen päiväkoti täyttää 50 vuotta ja nykyinen päiväkotirakennus 40 vuotta. Juhlavuotta aiotaan päiväkodilla juhlistaa pitkin vuotta.

LISÄTIETOJA:
Ympäristöpäällikkö Hanna Ahonen, 0400 893 683, hanna.ahonen@aanekoski.fi