Äänekoski-ilmiö on nyt asukkaiden kommentoitavissa!

1.2.2022

Jaa artikkeli

Äänekosken uutta strategiaa, eli Äänekoski-Ilmiötä on tehty yhdessä koko kaupungin kanssa viime syksystä alkaen. Nyt valmistunut strategialuonnos on valmis ottamaan vastaan viimeiset kehitysideat. Kommentoi strategiaa viimeistään perjantaihin 11. helmikuuta mennessä!

 

 

Äänekosken asukkaita, yhteisöjä ja elinkeinoelämää on osallistettu mukaan kaupunkimme uusien suuntaviivojen rakentamiseen ennennäkemättömällä tavalla. Kyselytutkimukset, haastattelut, katugallupit, työpajat ja Ilmiö-median sekä palautepisteiden kautta saadut arvokkaat näkemykset ja visiot on tiivistetty Ilmiön kansien väliin.

Valmiissa luonnoksessa osallistava yhteistyö koko kaupungin kesken on edelleen Ilmiön ydin. Asukkaat on nostettu Ilmiön toteuttajiksi kaupunkiorganisaation rinnalle. 

Siksi haluamme nyt kuulla teidän ajatuksenne! Mitä tunteita Ilmiö herättää ja miten voisit itse omilla teoillasi myötävaikuttaa yhteisten tavoitteidemme toteutumiseen? Kerro ajatuksesi "Kommentoi Strategiaa" -lomakkeen kautta viimeistään perjantaina 11. helmikuuta ja pääset vaikuttamaan suoraan strategiamme viimeistelyyn! 

Äänekosken kaupunginhallitus päättää strategialuonnoksen ehdotuksesta valtuustolle maanantaina 7. maaliskuuta. Kaupunginvaltuusto päättää strategiasta kokouksessaan maanantaina 14. maaliskuuta. 

Lisätietoja:

Kaupunginjohtaja Matti Tuononen

puh. 020 632 2010

matti.tuononen@aanekoski.fi